Sunshine blogger awardDe sunshine blogger award


Blogstokjes: dat zijn vragenlijsten die doorgegeven worden van blogger aan blogger. Heel handig voor als je geen inspiratie hebt of als je een drukke week hebt. Ik was dan ook heel dankbaar voor het stokje dat Evi me gooide. Ik vulde in een ver blogverleden de Sunshine blogger award al eens in, maar voor deze 40 dagen bloggen doe ik het met plezier nog eens.

De regels van de Sunshine Blogger Award

 1. Bedank de blogger die jou genomineerd heeft voor de Sunshine Blogger Award en voorzie een link naar zijn/haar blog: Dankjewel Evi's Journey!
 2. Beantwoord de 11 vragen.
 3. Nomineer zelf 11 nieuwe bloggers om de award te ontvangen en stel ze 11 vragen. 
 4. Som de regels op en plaats het logo van de Sunshine Blogger Award in je post op je blog.

De vragen

 1. Hoe ben je op je blognaam gekomen?

  Toen ik begon met bloggen, kende ik niet zo veel van blogs. De enige blogster die ik echt kende was Mme ZsaZa. Ik dacht toen dus ook dat je zowat een "valse blognaam" moest hebben. Ik koos voor Miss Pixie omdat Pixie een oud-Engels woord ik voor elfje. En laat mij nu net eens gek zijn op elfjes.
 2. Waarom blog je?

  Heel simpel: omdat ik hou van schrijven. En ik kan er mijn creatief ei in kwijt.
 3. Hoe blijf je het bloggen volhouden?

  Doordat het niet als een moeten aanvoelt. Het moment dat het dat wel deed, stopte ik er ook even mee. Maar het is fun, het is mijn uitlaatklep en ook een beetje mijn kindje.
 4. Wat is de grootste voldoening die je al uit je blog haalde?

  De reacties op persoonlijke blogposts. Ik blog soms over heel persoonlijke en gevoelige zaken en dat is niet gemakkelijk. Maar het feit dat mensen daar herkenning in vinden en zich daardoor gesteund en niet alleen voelen, geeft me zo veel voldoening. Ik heb ook echt al een geweldig netwerk opgebouwd via het bloggen. Dat bleek uit de periode dat ik ziek was. Ik kreeg zo een lieve mailtjes, briefjes en cadeautjes opgestuurd toen. Echt geweldig.
 5. Is er iets dat je absoluut niet lust?

  Ik ben een moeilijke eter dus er zijn een aantal dingen die ik niet lust :p Maar iets waar ik echt een afkeer van heb is boter. Ik vind dat zo vies.
 6. Wat is het engste wat je ooit al hebt moeten doen?

  Het engste dat ik ooit heb moeten doen was het op zoek gaan naar vrienden na de Pukkelpopstorm. Zeker eens we doorhadden hoe ernstig de situatie was.
 7. Koffie of thee?

  Ik denk dat iedereen die me volgt of leest daar het antwoord al op weet zeker? #coffeeislife
 8. Wat staat er op je bucketlist?

  Een heleboel dingen. Van reizen naar Amerika tot opnieuw naar Disneyland gaan en een nieuwe tattoo laten zetten. Maar helemaal bovenaan mijn bucketlist staat een boek schrijven en met dat boek op de boekenbeurs mogen zitten om te signeren.
 9. Is er iets wat je absoluut niet kan?

  Op mijn eentje een tweepersoonsbed opmaken. Ik slaag daar dus niet in omdat ik er niet tegen kan als mijn donsdeken niet perfect in de hoes zit. Ik leg de schuld daarvoor volledig bij mijn meme want als ik vroeger het bed niet perfect opmaakte volgens haar normen kon ik herbeginnen :p Niet dat mijn meme een tiran is, verre van, maar op gebied van haar huishouden is het geen simpele madam.
 10. Waar blink jij in uit?

  Goh, dat vind ik zo een moeilijke om te beantwoorden. Ik ben er niet zo goed in om mezelf te bestoefen. Maar als ik dan echt iets moet zeggen dan denk ik dat ik heel goed kan organiseren. Anders zou het me niet lukken om mijn bijberoep draaiende te houden.
 11. Als je ons 1 boek mocht aanraden om zeker te lezen, welk zou dat dan zijn?

  Dan zou ik jullie mijn allerlievelingsboek aanraden. En nee, dat is niet Harry Potter (dat is mijn favoriete boekenreeks :p), maar wel Memoirs of a Geisha van Arthur Golden. Voor wie de film zag en het boek nog niet las: de film komt nog niet in de buurt van het boek. Het is zo vlot, realistisch en meelevend geschreven dat je direct opgeslorpt wordt in het verhaal. 

Mijn genomineerden

 1. Wilwarin Couture
 2. Zeg maar Babs
 3. Nononsonsmoms
 4. Faniekencards
 5. Mooi Ding
 6. La vie de lady rose
 7. Zina helping dog
 8. Liebest
 9. Kreanimo
 10. Leve Lieze
 11. Woohoo by Davina

De vragen

 1. Deel 3 random facts over jezelf.
 2. Welke filmklassieker die iedereen al zag, heb jij nog nooit gezien?
 3. Naar wat luister je in de auto?
 4. Wat is een rare eetcombinatie waar jij gek op bent?
 5. Wat is jouw ultieme guilty pleasure?
 6. Wat ligt er op jouw nachtkastje?
 7. Wat was je laatste tweedehands aankoop?
 8. Nutella of speculaaspasta?
 9. Wat is jouw meest gebruikte app op je telefoon?
 10. Wat was als kind jouw favoriete programma op tv?
 11. Wat was (is) jouw favoriete kinderboek?
#40dagenbloggen 19/40
Aantal ingezette skipdagen: 2/6  

Reacties

 1. Zo'n vragenlijstjes blijven leuk.
  Dank u wel om mij te nomineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo grappig dat je geen boter lust :-) En dat van dat dekbed is erg herkenbaar ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen! Boter vind ik ook vies :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oké... ik had de tag op instagram al gezien! Ik vind nu pas de tijd! Merci voor het stokje, met 40 dagen bloggen kan er dat wel bij! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, op gebied van haar huishouden is het geen simpele madam :) Maar serieus, is er iemand die op zijn eentje een tweepersoonsbed deftig kan opmaken?? :)

  En boter, daar volg ik je helemaal in. Om in te bakken gaat het eventueel nog (maar geef mij sowieso maar liever olijfolie), maar op een boterham... beikes!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten