Sunshine blogger award

Toen ik tijdens mijn middagpauze door mijn mails scrolde, zag ik een mailtje waardoor ik bijna van mijn stoel viel. Ik was door Nummer 44 genomineerd voor een Sunshine Blogger Award. Net als bij haar was mijn eerste reactie: 'Ikke ofwa?'. Driemaal gecheckt of die mail wel voor mij bedoeld was. En dan tot de conclusie gekomen dat het effectief wel zo was. Dus SUPERBEDANKT aan het meisje van de blog Nummer 44 ;)

Net als haar ging ik even googelen en bleek dat de Sunshine Blogger Award door heel blog-land trekt om zo telkens je appreciatie te uiten voor andere bloggers. Heel leuk allemaal. Maar natuurlijk zitten er wel enkele regeltjes aan verbonden:

 1. Toon het logo op je blog.
 2. Bedank de blogger die jou genomineerd heeft.
 3. Deel 7 random facts over jezelf.
 4. Nomineer 15 blogs die jij volgt en post een linkje.
 5. Breng de 15 bloggers op de hoogte van hun nominatie.
Oké, here we go!

1. Toon het logo op je blog:

2. Bedankt de blogger die jou nomineerde: Ik werd genomineerd door blog Nummer 44. Vrij nieuw in blogland, maar wel goed bezig! Het is een persoonlijke blog met een leuke schrijfstijl. Altijd leuk om te lezen! Heel erg bedankt voor de nominatie, om mijn blog te lezen en om tussen alle mogelijke blogs de mijne goed genoeg te vinden om hem te vernoemen en te nomineren. Dat maakt me HEEL BLIJ!

3. Deel 7 random facts over jezelf.
 1. Ik ben een keigrote Harry Potter-freak! Ik groeide op met de boeken en de film en ze staan stuk voor stuk garant voor een stukje jeugdsentiment.
 2. Eentje dat al jaren meegaat: Toen ik 6 was mocht ik samen met mijn nicht mee naar Spanje met onze grootouders. Zij namen me toen mee naar een juwelier omdat ik graag oorringen wou laten zetten. Maar ik had niet zo een hoge pijngrens en schreeuwde hele winkel bij elkaar. Na oorring nummer 1 durfde ik niet meer en hebben ze me met 3 moeten vasthouden om oorring nummer 2 te zetten. Toen ik 5 weken later met mijn ouders in Spanje was, gingen we naar dezelfde juwelier omdat ik daar een paar nieuwe oorringen mocht kiezen. Toen de uitbater me de winkel zag binnenwandelen, nam hij de benen en stuurde hij iemand anders om ons verder te helpen. Oopsie..
 3. Ondertussen ben ik over mijn schrik van naalden en weende ik me afgelopen zomer de ogen uit de kop toen ik na 9 jaar afscheid moest nemen van mijn navelpiercing. Navel was ontstoken en achteraf was het gaatje dicht. Ik overweeg nog steeds om ze opnieuw te laten zetten.
 4. Ik liet me een maand geleden zelfs (voor een tweede maal) een tattoo zetten. En niet zo maar eentje, maar een matchende zussen-tattoo! Ik liet bovenaan mijn rug het teken van de Deathly Hallows zetten met daaronder het woord 'Lumos'. Zus zette hetzelfde teken op haar voet met het woord 'Nox'. Een foto en de reden waarom ik dit liet zetten, kan je vinden op mijn Instagram.
 5. Ik ween, veel. Bij elke film die ik zie en elk boek dat ik lees. En zelfs bij sommige liedjes begin ik spontaan te wenen. Een beetje overemotioneel dus..
 6. Ik heb 1 gigantisch grote verslaving. En ze loopt de laatste weken wat de spuigaten uit en ik ben van plan om er echt iets aan te doen. Ik ben verslaafd aan ... cola zero! Met liters! Meneer wilt zelfs niet meer dat het in huis komt, dus ga ik elke middag in het winkeltje op de hoek van mijn werk een blikje kopen. Maarreuh, ik heb mijn cola-gebruik echt onder controle hoor... 
 7. Ik kijk naar Stürm der Liebe. Bijna elke dag. En ik schaam me daar ABSOLUUT NIET voor!
4. Nomineer 15 andere bloggers:
Ik nam een kijkje in de lijst van Nummer 44 en concludeerde dat ik een aantal van haar blogs ook volg en op mijn 'mogelijks-te-nomineren'-lijstje had. Ik ging dan maar op zoek naar 15 andere blogs. Stuk voor stuk superleuke en inspirerende blogs en blogmadammen! (En alvast sorry als jullie al eerder genomineerd werden en dus overspoeld worden met mailtjes!)

De genomineerde bloggers moeten zich helemaal niet verplicht voelen om mee te doen, maar het is altijd leuk om te zien welke blogs jullie volgen. En het is altijd leuk om iemand een pluim te geven voor iets waar hij/zij mee bezig is.

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

 1. Waaauwieeee .. Toen ik daarnet je berichtje las maakte mijn hart een sprongetje hoor!! Ik ben nog niet zo lang aan het bloggen dus het is een hele eer dat je mij genomineerd hebt!
  Ik ga meteen aan de slag!
  Nogmaals bedankt!!

  Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nogmaals bedankt voor de nominatie!

   Hier kan je mijn berichtje bekijken: http://uniquemarieke.blogspot.be/2014/10/sunshine-blogger-award.html

   Verwijderen
  2. Heej Marieke! Heel graag gedaan :) Ik ga het direct eens lezen ;)
   Nog veel blogsucces!
   Liefs,
   Miss Pixie

   Verwijderen
  3. Tijdens mijn overdonderend momentje ben ik trouwens vergeten zeggen hoe origineel jouw zeven random facts zijn! Fantastisch! :D
   Ondertussen ook enkele nieuwe bloggers leren kennen via deze weg! :)

   Liefs Marieke

   Verwijderen
  4. Dankjewel :) Heb ook enkele bloggers uit jouw lijstje opgepikt, heel leuk :)

   Liefs,
   Miss Pixie

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten