BuJo supplies swap met Kelly Jade


Een tijdje geleden plaatste ik hier een post met mijn favoriete posts van andere 40 dagen bloggen-deelnemers die week. Eentje daarvan was van Kelly en ging over haar nieuwe set Tombow pens. Ze reageerde hier dat ze er enkele dubbel had en dat we maar eens een swap moesten doen. Zo gezegd zo gedaan. Via Facebook spraken we af wanneer we zouden versturen en vorige week mocht ik mijn pakje al ontvangen.

Jammer genoeg liep ik de postbode mis en moest ik het de dag erna ophalen bij de post. Ik wou keigraag een unboxing video maken, maar het ontbrak me aan tijd vanwege de voorbereidingen voor de "start 2 journal"-workshop. Dus had ik al mijn zelfbeheersing nodig om het pakje weg te leggen en pas na de workshop gisteren te openen. En O M G wat werd ik verwend! Het was het wachten waard. Wil je mijn overenthousiaste reactie op het openen van het pakje zien? Klik dan HIER voor het filmpje.

Zoals ik al zei werd ik superverwend door Kelly. Ze kent mijn liefde voor Harry Potter en mijn afdeling Ravenclaw heel goed (ze is zelf ook wel wat een Potterhead) en liet zich daardoor inspireren voor mijn pakketje:
 • 2 Tombow Dual Brush pens (een blauwe en groene)
 • Een genaaide cover voor een notitieboek met daarop het symbool van Ravenclaw
 • Letter stickers
 • Een extra rekker voor in mijn TN
 • Een dotted grid insert voor mijn TN
 • Twee hangertjes met een tekst uit Harry Potter die ik op de rekker van mijn TN kan bevestigen
 • Fancy paperclips en andere clips om mij BuJo open te houden
 • Gekleurd papier met leuke tekeningen op
 • Leuke papiertjes om naaiplannen om te schrijven
 • Post its
 • Een zelfgemaakte watercolor sticker met de sorting tekst van Ravenclaw
 • En (best thing ever!!!) een blauwe Leuchturm met een gouden Harry Potter opdruk en binnenin dotted grid. (Ik kan niet beschrijven hoe enthousiast ik was toen ik dit zag. Seriously, check het filmpje. Het is eigenlijk best schaamtelijk :p) Ik kan niet wachten tot mijn Moleskine vol is. Misschien moet ik terug overschakelen naar dailies die een hele pagina in beslag nemen :p

Ik ben zo zot content met mijn pakje. Zo veel blijdschap op 1 dag. Want ik was al hyper van contentement nadat mijn eerste workshop zo gezellig was. En omdat de zon scheen en ik op het terras kon zitten om te bloggen. En dat dit prachtpakje nog.

Ik verstuurde natuurlijk ook een pakje. Geen fancy notebook in dat van mij en ook geen fancy pennen, maar wel veel leuks dat ik met heel mijn hart heb gegeven. In mijn pakje zaten stickers, washitape, post its, markers, printables om in te kleven, fabric tabs en een setje met een potlood, lat en gommetjes met schattige cupcakes. Kelly was vooral enthousiast over de Disney-stickers :)Doen jullie ook wel eens swaps? Georganiseerd in groepen zoals Swapperdapper of niet georganiseerd? Word jij ook zo blij van pakjes maken voor anderen?

Liefs,
Miss Pixie

#40dagenbloggen: 35/40
Aantal ingezette skipdagen: allemaal :p Met andere woorden: deze week zal er elke dag geblogd worden ;)

Reacties

 1. Hihi zo grappig om uw gezicht te zien als je die leuchtturm ontdekt ;-) ben heeeel blij dat je er tevreden over bent! Ben zelfs een beetje jaloers op die leuchtturm, heb hier gelukkig nog wat van die gouden vinyl liggen dus kan voor mezelf nog iets uitsnijden. Handig als uwe man bij een bedrijf werkt waar ze dat hebben liggen en professioneel stickers kan plakken! Veel pezier met de spullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk!! En dankzij Kelly en jou heb ik nu het pérfecte idee voor mijn HP tattoo die er aan komt. Merci dames voor de inspiratie :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh spannend!!
   Ik ben benieuwd naar je tattoo. Ik heb ook het teken van de deathly hallow als tattoo.

   Verwijderen
 3. Dat blauwe boekje is echt té mooi. De kleur, de sticker op de kaft. Wauw!
  Als Kelly eens wil swappen voor iets niet-bujo-gerelateerd... :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten