Febujoari: Review Mijn bullet journal toolkit + winactie

Mus Creatief, de bedenkers achter de leuke Mijn bullet journal-schriften, riepen deze maand uit tot Febujoari. Een maand waarbij alles in het teken staat van bullet journaling. Ze doen dat door leuke acties, extraatjes wanneer je een van hun spullen koopt en blogposts op hun eigen site en i.s.m. met andere bloggers zoals mezelf :) Ik kreeg de kans om hun Mijn bullet journal toolkit uit te testen en deel graag met jullie wat ik er van vind.
De toolkit bestaat uit
 • een HB-potlood
 • een gom
 • 4 fineliners
 • een gele markeerstift
 • 3 sjablonen
 • 4 rolletjes washitape
 • 1 sheet met sticky notes
 • 1 instructieboekje (hetzelfde dan dat je terugvindt in de schriften)


Wat mij opvalt wanneer mensen starten met een bullet journal is dat ze allerlei spullen kopen 
 1. waarvan ze niet weten waarvoor ze dienen
 2. die niet echt noodzakelijk zijn
 3. die ervoor zorgen dat ze in stress schieten en niet durven starten.
Eigenlijk heb je genoeg aan een schrift en een balpen, maar voor wie het iets uitgebreider en creatiever wil aanpakken is zo een toolkit wel een leuk idee. Allerlei handige spulletjes die je echt gaat gebruiken. 

De fineliners en marker liggen goed in de hand en drukken amper door in de Mijn bullet journal-schriften. Leuk dat er gom bijzit voor de potlood, maar een scherper had ook handig geweest (dat is zo iets dat ik voortdurend kwijtraak :p).
Ik ben grote fan van de washitape en sticky notes die helemaal in de Mus Creatief-stijl zijn: met ananasjes, stippen, klaprozen, ... Het enige jammere vind ik dat er een rolletje washitape dubbel inzit (die met de klaproosjes). Als je er vier rolletjes instopt, is het wel fijner om er 4 verschillende te hebben.


Maar het allerleukste vind ik de stencils! Keihandig om snel versieringen aan te brengen en een ideale tool voor mensen die - net zoals mij - niet zo goed kunnen tekenen. Er zijn er twee met dividers en banners en dan eentje met o.a. weersymbooltjes.
Algemene conclusie van deze toolkit? Ik blijf erbij dat je geen tonnen materiaal nodig hebt om een bullet journal te starten, maar voor iedereen die het toch wat creatief wil aanpakken is deze toolkit wel een leuke start. Het is zo iets waarvan ik zou twijfelen om zelf te kopen, maar dat ik wel keileuk zou vinden om cadeau te krijgen.

Je kan de Mijn bullet journal toolkit vinden op Bol.com voor €14,99.

Mus Creatief wou jullie ook laten meegenieten van Febujoari en daarom mag ik hier een leuk pakket weggeven! In het pakket zit 1 toolkit, 1 Crash course en 1 schrift met botanische print. Wat je moet doen om te winnen? 1. Mijn Facebookpagina liken.
 2. De Facebookpagina van Mus Creatief liken.
 3. Hier in de reacties vertellen waarom jij een echte BuJo-junkie bent!
Deelnemen kan tot zondag 11/02 om middernacht. Ik maak dan hier de winnaar bekend op maandag 12/02.

Veel succes!

Liefs,
Miss PixieReacties

 1. Op schrift vlak ben ik geen jonkie meer maar op vlak van extra's wel, zeker die Stencils lijken me wel leuk, nooit aan gedacht om zoiets te gebruiken eigenlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het leuk en ontspant mij en alle lijstjes en agenda in 1. Dus please zo prijs zou ik geweldig vinden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ben de 15 de jarig zou vr deze bujo junkie een fijne prijs zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 1 en 2 check! 3 ben ik nog niet, maar ik hoop dat ik het wel kan worden door deze te winnen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben er nog steeds niet toe gekomen om eraan te beginnen, een beetje koudwatervrees denk ik. Maar ik doe zeker graag mee om mij over de streep te laten trekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit jaar pas gestart met mijn eerste bujo. Een toolkit zou een leuke extra zijn ☺ wat ik het leukste vind aan een bujo is dat je het kan invullen naar je behoeftes. Mijne is meer een tracker geworden en een 'herinneringenboek'. Leuk om later terug in te bladeren hoop ik ��

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk, ik ben er net mee begonnen en nog erg zoekende. Dit zou een mooie stimulans zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik speel al super lang met het idee om een bujo te starten. Deze kit zou me absoluut over de streep halen ������

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind mijn bujo vooral handig omdat mijn hoofd minder vol is als ik ga slapen ... Heerlijk om alles genoteerd te hebben en niets te kunnen vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben dol op mooie schriften en het maken van lijstjes. Het afvinken op mijn lijstjes, geeft altijd zo’n fijn gevoel. Ik zou graag de kit willen proberen, om mijn nu nog saaie lijstjes een beetje op te leuken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit pakket zou geweldig zijn nu ik mijn BuJo aan het gebruiken ben om alles van m'n blog bij te houden. Ik ben nog een beetje zoekende maar ben er nu al aan verslaafd haha. Vooral de stencils zijn super, maar dat is eigenlijk het hele pakket wel :D
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Twitter: lindaenbjorn
  Instagram: lindaenbjorn
  Pinterest: lindavanduren
  Bloglovin: lindaraaijmakers

  Groetjes Linda Raaijmakers
  l_raaymakers@msn.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben in januari pas beginnen. Letterlijk met een notitieboekje van de Hema en een balpen. En dat is m’n basis waar ik aan vasthou. Ik ben grote fan van het systeem zoals ik het toepas. Op m’n eigen manier, met tonnen lijstjes. Maar het gevoel van controle is heerlijk groot. Ik hoop stap voor stap wat ander dingen toe te voegen en me hier en daar toch wat aan had letterijk of tekenen te wagen, nu mijd ik dat angstvallig! Dus een duwtje in de rug is mooi meegenomen ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben pas beginnen begin januari. Begonnen met een schriftje en balpennen van Action. Ik ben nog volop zoekend, maar wel enthousiast om er verder mee te gaan! Ik ben een echte controlefreak, met overal lijstjes en een overvol hoofd. Het gevoel is super dat ik nu meer controle heb over al mijn gedachten door de Bujo. Het pakket komt zeker van pas om er volledig voor te gaan en minder chaos in mijn leven en hoofd :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oehh, wat leuk! Ik zou graag beginnen met een bucket journal dus dit pakketje zou zeker van pas komen. Ik heb de pagina's ook geliket!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Geen junkie hier, ik doe het op mijn eigen manier. Die stencils lijken me erg leuk, om toch het gevoel te hebben dat ik van mijn bujo iets sjieks kan maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik wil al enkele maanden starten met een bujo, maar kan nog een extra zetje gebruiken omdat ik niet weet hoe ik moet beginnen. Ik zou het echt wel kunnen gebruiken omdat ik nu alles opslaag in mijn hoofd in plaats van in een schriftje. Met een bujo zal het in mijn hoofd niet meer zo chaotisch zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. I always love being creative. Being one makes me express my self and lets my stress go away. I love washi tapes and anything colorful to design and recycle in journals, notebooks, pads etc. I am new here in the NL and i want to win these babies and add them to my growing collection. ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke review! Wel jammer dat er twee gelijke rolletjes washi-tape in je pakket zitten, maar het is gelukkig wel mooie washi-tape!
  Hier nog een 'newbie', al heb ik al sinds vorig jaar een soortement bujo voor mijn blog. Nu gebruik ik 'm voor alles en ik vind 't geweldig. Het geeft rust wanneer alles door elkaar lijkt te lopen. 'k Ga er ook eens over moeten bloggen denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh, nog net op de valreep deze blog ontdekt :-) Héél interessant, ik blijf je blog volgen :-) al veel gelezen over bullet journalling, maar zelf nog niet de stap gezet, ik weet niet goed waarop ik wacht, ik durf precies niet goed :-D Wat ik wel heel handig vind aan deze toolkit, zijn de stencils... want ik kan niet zo heel goed tekenen, maar zou mijn toekomstige BUJO wel mooi willen versieren met frulletjes enz :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben gek op lijstjes. Ik heb een agenda met een speciaal mapje voor lijstjes, to, boodschappen, to plan. En een schrift voor andere lijstjes, waar alles los in zit: wat te lezen, te kijken, op te nemen, te bezoeken. Ik heb een systeem nodig en bujo lijkt me ontzettend passen. Ik ben bujojunk!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Volgens mij gisteravond iets verkeerd gedaan met mijn naam bij mijnreactie hier? Nu wel goed hoop ik

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik ben dus een van de mensen die niet weet hoe ze moeten beginnen! Dus dit is mijn kans.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een gave winactie! Ik ben begonnen met handlettering en doodling en ben gek op lijstjes bijhouden en van mijn agenda een soort dagboek maken, zo'n bulletjournal lijkt me fantastisch! Ik doe dus graag mee met de winactie �� Esther (esthersl@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ben al jaren bezig met het dumpen van alles in schriftjes, en ben er pas een jaar of twee geleden achtergekomen dat dit 'bullet journaling' noemt. Die stencils zijn echt handig voor mensen die niet kunnen tekenen (nee, zelfs de simpelste dingen komen er slecht uit bij mij). De laatste tijd probeer ik de drang naar perfectie achter te laten, waardoor ik al een hele tijd terug in een gewoon schriftje werk ipv een 'echte' bullet journal. Dit zou echt fantastisch zijn om er terug volledig in te vliegen! Als student is het heel handig om alles in één boekje te hebben in plaats van op je gsm of in verschillende schriftjes. Toffe winactie! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik zou mezelf geen bujo-junkie noemen. Daarvoor is mijn bujo misschien iets te minimalistisch. Maar weten dat al de te onthouden zaken in één boekje staan, geeft mij wel de nodige rust.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik zou het pakket graag winnen omdat ik sinds 1/01/2018 bezig ben met bujo en ik kan nog wel leuke washi's en stencils gebruiken. Bovendien ben ik morgen 12/02 jarig dus dit zou een ideaal verjaardagscadeau zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten