Blogagenda 2015

Een nieuw jaar, nieuwe blogideeën. Tijdens de kerstvakantie nam ik er het blogboek nog eens bij en maakte ik plannen voor 2015. Grote plannen en kleine plannen, wat nieuws en wat ouds. Dit is wat jullie kunnen verwachten van Miss Pixie's Blog in 2015:

 • Het is er al eventjes niet meer van gekomen, maar vanaf deze week zal ik verder gaan met het wekelijkse item "52 manieren om je leven eenvoudiger maken". En we gaan er direct goed invliegen met een gratis download :)
 • Ik zal vaker bloggen over mijn naaisels, haaksels en kooksels.
 • Ook #projectblogboek zal een item blijven. Ik ben een jaarplanning aan het maken zodat tegen het einde van 2015 een groot deel van de items aan bod zullen zijn geweest.
 • Wat er nieuw is en op regelmatige basis zal verschijnen zijn reviews. Wie de afgelopen weken op de blog heeft gekeken, zal al mijn eerste review gezien hebben: die van een workshop die ik volgde bij Hilde@home. De komende maanden zal ik alles reviewen wat onze creatieve zieltjes aanbelangt: workshops, boeken (vnl. Naaiboeken, kookboeken, ...), evenementen, beurzen, webshops, ...
 • Er komt ook een nieuw twee-wekelijks item waarbij ik mensen interview over iets waar ik persoonlijk gek op ben en waar ik ooit samen met Zus iets wil mee doen. Ik weet dat het cryptisch is, maar meer kan ik er voorlopig nog niet over kwijt. Nog even geduld. De eerste post zal volgende week verschijnen.
 • En dan nog iets waar ik heel enthousiast over ben: een item over ruilen, want ruilen is hip! Zij en zij deden dit ook al en ook in Flow Weekly heb je een kans om spulletjes te ruilen. Ik vind dit een geweldig idee en doe mee! Meer hierover lees je deze week :)
Ik vroeg me af wat jullie dit jaar graag zouden zien verschijnen op Miss Pixie's Blog? Waarvoor komen jullie hier piepen? Wat vinden jullie een echte must voor mijn klein hoekje op het WWW?

Ik wens jullie alvast een leerrijk, creatief (Blog)jaar.

Liefs, 
Miss Pixie

Reacties

 1. Ben benieuwd naar je projectjes!!Laat maar komen want ik ben altijd blij met iets nieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh zo lief :) Dank je wel! Ik heb veel ideetjes voor 2015, nu nog de tijd vinden om alles waar te maken.

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Je zal niet te lang meer moeten wachten: morgen volgt al een eerste post met veel leuks ^^

   Verwijderen
 3. Jow. Dees is tip 22 uit het blogboek. Ge kunt al één schrappen! Zo gaat dat rap vooruit ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt? Dat had ik niet door. Jippie! Heb hier zo nogal dingen gepost denk ik die onder #projectblogboek vallen. Binnenkort eens tijd voor een update denk ik :)

   Verwijderen
 4. Ben vooral benieuwd naar je creatieve projecten...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten