#projectblogboek: 100 Happy days (Day 19 & 20)

We zitten aan 1/5 van de #100HappyDays! En ik zit nog goed op schema. Elke dag werd er een foto op instagram gepost en ongeveer om de 2 dagen volgt er een update hier op mijn blog! De afgelopen 2 dagen waren er van veel me-time en deze foto's zijn daar het bewijs van:

Day 19:


Eerder deze week herbegon ik voor de miljoenste keer aan de Harry Potter-reeks. Ver raakte ik toen niet, maar gisteren nam ik het boek opnieuw vast en las ik het in 1 ruk uit. Het heerlijke aan lezen is dat je compleet alle tijdsbesef kwijt raakt en helemaal ondergedompeld zit in de imaginaire wereld van het boek. En ik vond het daar wel leuk. Zo leuk dat ik dan ook maar direct aan nummer 2 begon (zie foto hier onder).


Day 20:


Vandaag kwam L. van A Sassy Thing For Jewels langs om een rokje op te pikken dat ik voor haar maakte. Een foto daarvan volgt nog. En zij had ook een pakje voor mij! Twee broches en twee kettingen die ik een tijdje geleden bij haar bestelde. De ene broche is met de Mockingjay van The Hunger Games (die kan ik dragen als ik naar de film ga ^^) en de andere is met enkele Harry Potter-bedeltjes. De kettingen zijn ook Harry Potter-inspired en een van hen is een cadeautje. Ik hoop dat de ontvanger er blij mee zal zijn :) Ik alvast wel met de mijne!

Reacties

 1. Ja, heerlijk! Iedereen heeft van die boeken die je gewoon vijf keer wil lezen... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dat is wel waar. Naast de Harry Potter-reeks heb ik dat ook met "Memoirs of a geisha". Die heb ik ook al 5 of 6 keer gelezen. Ik wacht steeds tot ik niet helemaal meer weet hoe het gaat en dan herbegin ik er terug aan. En 'a walk to remember' heb ik ook al serieus verslonden. Mhm, ik denk dat ik gewoon graag boeken herlees :p

   Welke boeken zijn dat bij jou?

   Liefs,
   Miss Pixie

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten