#projectblogboek: 100 Happy Days (Day 21)

Eerst en vooral dit: HIP HIP HOERA dit is mijn HONDERSTE POST! Toch wel speciaal vind ik zelf :) Ik hoor jullie al denken "Tijd voor een give-away". Euhm, nee toch niet. Want ik plan een groot project (meer daarover volgt nog, wou jullie gewoon al nieuwsgierig maken) en daar hoort een superdeluxe give-away bij ;) Nog even geduld dus. Tot dan moet je het stellen met mijn portie geluk van vandaag:

Day 21:

Ik weet het, niet echt de meest professionele foto, maar we moeten het er maar mee doen. Als ik tijd heb om te koken, zoals in een verlengd weekend, maak ik graag gerechtjes waarvoor ik door de week geen tijd heb. En de lekkernij op de foto staat nu op het vuur te sudderen om morgen verorberd te worden! Niet volgens recept van de meme (want die maakt dat op gevoel en met haar ogen dicht, ik heb nog wat houvast nodig), maar wel volgens het recept van dit genie. Het is wel een beetje experimenteel omdat ik in plaats van Leffe deze keer Grimbergen winterbier gebruikte.

Trouwens, wie weet wat ik aan het maken ben? Zonder naar het recept te gaan piepen! Ik ben trouwens al twee dagen helemaal 'Foodie' aan het gaan. Misschien ligt dat aan het feit dat het de week van de smaak is. Gisteren maakte ik een groeten-stoofpot met onder andere pastinaak en zoete aardappel waarvan we straks de restjes gaan opeten. Helemaal in de spirit van de week van de smaak dus. Misschien post ik nog een receptje. Dat deed ik gisteren ook al, vijf recepten zelfs. En daartussen keek ik nog naar Masterchef Australia en een nieuw programma van Rachel Khoo op Libelle-tv. Jullie zijn dus gewaarschuwd: een foodie-bui dus deze week!

Het stoofpotje toen het gisteren net op het vuur stond.
Een bom aan vitamientjes.

Reacties

Een reactie posten

Populaire berichten