#projectblogboek: 100 Happy Days (Day 22 - Day 25)

Het was afgelopen week drukker dan verwacht waardoor ik vergat om mijn foto's van de #100HappyDay-challenge op mijn blog te zetten. Ook volgende week belooft druk te worden, dus jullie zijn gewaarschuwd. Maar nu dus alweer een extra grote portie hapiness:

Day 22:


Afgelopen weekend begon ik aan een kleurplaat uit een oude Flow-magazine. Het is er eentje met veel details waardoor je na ongeveer 20 minuten geen concentratie meer hebt. Maar stil aan raakt ze toch af. Ondertussen zit ik al halfweg. 

Day 23:


Afgelopen week was druk en ook volgende week belooft druk te worden. Gelukkig is er Flow weekly om orde in drukte te scheppen. Een mooi weekoverzichtje en een dagelijkse to do-lijst. Schriftjes en lijstjes, wat hou ik er toch van.

Day 24:Normaal post ik de wekelijkse rubriek "52 manieren om je leven eenvoudiger te maken" op donderdag. Maar we gingen onverwachts naar de bioscoop ("Interstellar", een echte absolute aanrader) en dus raakte de post niet af. Ik was gisteren blij dat ik vandaag na het werk toch de tijd vond om de post af te werken en ook nog wat aan andere posts te werken.

Day 25:


Weekend: tijd om to do-lijstjes te maken en allerlei zaken af te werken waar je door de week geen tijd voor hebt. Althans, dat was plan a. Tot ik later opstond dan gepland en ik de regen tegen de ramen hoorde tikken. Plots had ik enkel nog zin om in mijn pyjama in de zetel te hangen en lekker te nietsen. En dus doorstreepte ik mijn to do-lijst en schakelde ik over op plan b: dolce far niente. En daar ga ik mee beginnen vanaf het moment dat ik deze post heb gepubliceerd.

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

  1. Hier ook de dag met een volle to-do-list begonnen en uiteindelijk zijn we voor de tv blijven hangen tot aan de intocht van Sinterklaas. Echt cocoon-weer!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad! Vandaag eigenlijk ook cocoon-weer, maar nu nog een langere to do-lijst waar ik wel ga aan werken ;)

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten