#projectblogboek: 100 Happy Days, mission failed

Ik denk dat jullie wel al gemerkt hebben dat de #100HappyDays-challenge niet eenvoudig was en vorige week donderdag gaf ik het dan ook op. Ik ben sinds vorige week thuis omdat ik ziek ben en mijn hoofd stond er gewoon niet meer naar. Ik had die dag echt niets om happy over te zijn en dat is de afgelopen dagen zo gebleven. Mijn hoofd stond ook niet naar bloggen of naar iets ondernemen in het algemeen. Ik denk vooral omdat ik zo moe ben van de medicatie. Maar bon, het is niet de bedoeling dat mijn blog een klaagmuur wordt. Ik wou het jullie gewoon even laten weten. Ik ga deze week proberen om toch regelmatig iets te posten, want misschien kan het bloggen mijn gedachten verzetten.

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

 1. 100 Happy Days- challenge, ik denk ook dat het bijna niet haalbaar is. Toch zeker geen 100 dagen na elkaar. Zorg maar dat je eerst terug beter wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, er zijn niet veel mensen die het halen. Langzaamaan een beetje beter aan het worden. Ik ga blij zijn als ik terug genezen ben, zodat ik weer kan werken, bloggen en naaien ;)

   Verwijderen
 2. Ik vind 't ook best moeilijk, maar ik doe 't niet elke dag ...
  Zorg maar dat je snel terug beter bent! Verzorg je goed!

  Veel liefs
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Marieke.
   Morgen terug bij de dokter op controle. Hopelijk geeft hij groen licht en kan ik maandag gewoon weer gaan werken.

   Liefs,
   Miss Pixie

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten