My birthday-wishlist

Binnenkort mag ik 25 kaarsjes uitblazen. En een kwart-eeuw-verjaardag dat moet gevierd worden! Hier op de blog zal ik op mijn verjaardag een leuk cadeautje weggeven, op het werk wordt er getrakteerd met cupcakes en de dag erna ga ik met familie, vrienden en collega's vieren op een heuse Nineties bday-party! Tips over hoe je zo een nineties-party organiseert, volgen zeker nog.

En bij een verjaardag horen ook cadeautjes. Ik hou heel erg van cadeautjes maken en geven en eerlijk gezegd vind ik het ook wel fijn om verwend te worden met een cadeautje. De volgende zaken zou ik niet zo erg vinden om te krijgen:


 • De boeken"Kringloopgeluk" en  "Vive la vie" van Ingthings (ofwel Ingrid Willegaard)
 • "Woonboek". Sinds kort heb ik iets met woonblogs en woonmagazines. Ik zit hier thuis ook een hele tijd te prutsen aan het interieur. Dus ik denk dat het "Woonboek" echt wel in de smaak zal vallen.
 • De recepten zullen niet echt onder de categorie "suikervrij" vallen, maar lekker zal het wel zijn! Het laatste kookboek van Jamie Olliver, "Jamie's comfort food", ziet er een musthave uit voor elke foodlover!
 • Zoals ik al zei in puntje 2: ik heb de laatste tijd iets met het interieur. Dus er zijn enkele spulletjes die ik in mijn hoofd heb om ons appartement wat op te leuken:
  - Een kaartenrekje om al mijn leuke postkaartjes te verzamelen en uit te stallen.
  - Een bamboe schaal, dat ziet er mooi uit en is heel bruikbaar voor 101 dingen.
  - Een grote rieten mand. Handig om de dekentjes uit de zetel in op te bergen.
 • En dan in de categorie "als ik echt eens zot mag doen": een Instax mini camera, in het roze natuurlijk! Ik ben echt gek op Polaroid-foto's en deze Instax-camera is daar een goed alternatief voor.

Maar eigenlijk is het mooiste cadeau dat ik een avond samen ben met mensen die ik graag zie en die belangrijk zijn voor mij. Dat en enkele Bacardi Breezers. Meer is er niet nodig om van mijn 25e verjaardag een topdag te maken!

Wat staat er bij jullie op je wishlist voor je verjaardag, moederdag, ... ?

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

 1. Doe mij ook maar zo'n cameraatje! Verder ben ik nog op een Chanel lipstick en een goed boek van Dirk De Wachter aan het azen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De camera ook in het roze? Of liever een ander kleur?

   Een deftige rode lipstick zou ik ook wel kunnen gebruiken. Die van mij is er altijd zo snel af :p

   Verwijderen
 2. Ik ben volgende maand jarig maar heb nog geen lijstje klaar,misschien wel een goed idee omdat te doen ;) Jij hebt er in elk geval al leuke dingen op staan.Nog even wachten en dan weet je wat er in je pakjes zit...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh leuk, wanneer verjaar je precies?

   Ja, mijn vriend vroeg om subtiele hints voor een cadeautje dus maakte ik dit niet zo subtiele lijstje ;)
   Nog 2 weken en een dag wachten en dan weet ik inderdaad wat er in mijn pakjes zit :)

   Verwijderen
  2. Ik ben 23 juni jarig!!Mag wel een pak meer kaarsjes uit blazen dan jij...maar dat maakt niet uit,hé.Ik zeg altijd:zolang als we verjaren zijn we er nog ;)

   Verwijderen
 3. Een huis en zo van die zottigheid #ikidyounot

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is wel wat moeilijk om in te pakken vrees ik? ;)
   Maar dat zou inderdaad wel een leuk cadeau zijn.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten