#projectblogboek: 100 Happy Days (Day 15 & 16)

Ik pleit schuldig: alweer een dag de #100HappyDays over geslaan op de blog! Maar ze werden wel weer op Instagram gepost. Ik moet toegeven dat die challenge toch niet de gemakkelijkste is. Het is nogal een turbulente week geweest en dan is het niet steeds eenvoudig om iets goed te zien in elke dag. Maar hier gaan we:

Day 15:
           

Gisteren was het druk. Ik probeerde te bloggen en was ondertussen nog bezig voor het werk en met het huishouden. Toen kwam het vriendje thuis en zei dat we gingen zwemmen. Dus zwemgerief gepakt en naar Londerzeel gereden. Zwemmen, ik doet dat niet zo graag, maar in een bubbelbad zitten wel en dat deed ik dus ook. Daarna bestelden we pizza die we opaten in de zetel terwijl we naar de Rechtbank keken. Geluk zit hem echt in kleine dingen en avonden zoals deze maken me zo ontzettend gelukkig!

Day 16:


Ik krijg het maar niet warm vandaag! En na een pot thee schakelde ik over op warme chocomelk in mijn lievelings-mok. Ik heb deze al van toen ik kind was en de kleuren en tekst zijn al redelijk vervaagd. Maar in deze tas maakte mijn meme me jarenlang elke ochtend warme chocomelk voor ik naar school vertrok. En zij maakt de beste warme chocomelk van de hele wereld!

 

                                                  

Reacties

 1. Heerlijke chocolademelk met een stuk ECHTE chocolade in waarschijnlijk. Oh wat heerlijk is dat! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaja, enkel de real stuff ^^
   Dat kan zo smaken eh?

   Liefs,
   Miss Pixie

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten