Dat het nog eens tijd is voor een giveaway!

We zijn ongeveer halfweg de #40dagenbloggen-challenge. Het loopt goed tot nu toe. Ik zette nog maar 2 skipdagen in. Eentje gepland en eentje minder gepland (want dat kan wel eens gebeuren als je enkel naar je lief zijn optreden gaat kijken en uiteindelijk tot na 3u op café blijft plakken). En omdat dat hier zo goed loopt dat bloggen, besloot ik dat het nog eens tijd is voor een giveaway!

Via de Team Tuttefrut-pagina leerde ik Hanne Vandersteen kennen. Ze is net als mij een creatieve ondernemer en Etsy shopowner. Pas later leerde ik haar kennen als blogster en ik ben even grote fan van haar schrijfsels van haar Ze ontwerpt en naait de prachtigste kleren (op maat!) en heeft in haar Etsyshop ook leuke accessoires zoals ritstasjes. We besloten samen te werken voor deze giveaway en iets te kiezen uit elkaars shop om onze lezers mee te verwennen.

Mijn oog viel direct op dit ritstasje met grafische print. Instant liefde! Ik zag al direct opbergruimte voor mijn balpennen en markers.En er is dubbel goed nieuws! Want Hanne koos ook iets uit mijn shop én je kan BEIDE items winnen! Wil je weten wat zij koos? Neem dan een kijkje op haar blog.

Hoe kan je deelnemen?

 1. Like de Facebookpagina van Hanne en van mij.
 2. Laat een reactie na onder deze blogpost met een antwoord op de vraag "Wat zou jij opbergen in het ritstasje"?
 3. Wil je een dubbele kans maken? Laat dan ook een reactie na bij Hanne haar blog!
Deelnemen kan tot 25/03/2017 om middernacht.


Liefs,
Miss Pixie

#40dagenbloggen: 17/40
Aantal ingezette skipdagen: 2/6

Reacties

 1. Mijn heilig notitieboekje met mijn blogschrijfsels/krabbels zou ik er in steken. Ik ga de deur niet uit zonder. Je weet maar nooit welke inspiratie ik opdoe onderweg

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vochtige doekjes voor de baby en een luier. Dan steekt dat eindelijk eens fashionable in mijn handtas ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, nog maar 2 dagen geskipt. Ik al veel te veel. Zit al lang over mijn 6, maar ben gewoon blij dat ik terug aan het bloggen ben. Alleen nog leren plannen. Dat is het volgende doel! Ben daar niet zo goed in.
  Mooi tasje trouwens. Ideaal voor mijn fineliners in te stoppen of mijn brushpennen. Dat zit nu allemaal door elkaar in een bakje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een perfect tasje voor het bewaren van EHBO-spulletjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo mooie tasjes
  De tekenstiften van de kinderen voor onderweg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit mooie ritstasje zou mogen dienen om mijn medicatie tegen migraine in te stoppen, zodat ik het altijd kan meenemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een mooi tasje is dit! Bij mij zou het kunnen dienen voor kleine naai
  - en haakspulletjes (schaartje, haaknaalden, borduurnaald, ...)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit lijkt mij een ideaal zakje en prachtig ook nog!, om mijn kleine breibenodigdheden zoals een schaar, latje, markeerringen etc in op te bergen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. de kleurpotloden van mijn zoon. Gisteren gingen we uit eten en ik moest nogal proppen om zijn doos in mijn handtas te krijgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh leuk zeg! Wat een mooie tasjes! En de ketting uit jouw shop bij Hanne vind ik helemaal de max!! In dit tasje zou ik wrsch een of ander crea-dingetje steken, ofwel steek ik er mijn gekleurde balpennen in, dan kunnen er eindelijk weer gewone balpennen in mijn pennezak ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Als leerkracht heb je een pennezak nodig en de mijne is aan vervanging toe. Dus het mooie zakje zou hiervoor gebruikt worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zou er mee op het werk pronken �� En mijn schrijfgerief in bewaren zodat ik ein-de-lijk eens een mooi geordende bureau heb ��

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mijn naaispulletjes voor als ik op verplaatsing bij/met vriendinnen ga naaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb geen facebookprofiel en kan dus jammer genoeg niet meedoen. Wel een tof idee om samen een give-away te organiseren!
  Ik onthou het idee alleszins, want hoewel ik het zelf zeker niet zo mooi zou kunnen maken, zou het wel ideaal zijn voor de gekleurde pennen die ik gebruik voor mijn bujo/agenda! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten