How I bullet journal: setup maart & april + een korte fliptrough video

Ik ging even door mijn BuJo-blogposts en zag dat ik sinds januari geen setups meer heb gedeeld. Tijd dus voor een blogpost met lekker veel foto's en op het einde een fliptrough video van mijn hele BuJo so far.
Maart

Ik ben nog nooit zo tevreden geweest met de setup van een maand dan van deze. Ik opende met het tekenen van een floral wreath (er is nog wat oefening nodig) en gebruikte verder 2 tinten groene Staedtler Triplus fineliners voor al mijn pagina's. Groen, want het werd lente ;) Alle titels werden voorzien van een kleine divider met blaadjes. Het is allemaal vrij simpel, maar dat maakte het net zo mooi en zorgde er voor dat ik het nu nog niet beu ben. 

Qua washi hield ik het simpel, gewoon hier en daar wat tussen mijn dailies. En ook overal dezelfde: groene met blaadjes. Ik voerde wel een kleine verandering door aan mijn daily setup. De timetracker bovenaan elke dag werd geschrapt, want het was dubbel werk sinds ik nu een monthly timetracker bij hou.Extra deze maand was alles m.b.t. de 40 dagen bloggen. Ik tekende een tracker en planner en kleefde de bingo die Katheen maakte er nog bij. Ik ga die niet overnemen voor mijn april setup, maar ga gewoon terugbladeren.

April

Ik twijfelde erg of ik zou gaan voor een Paasthema of niet. Het zou misschien wat te druk worden en ik zou het beu raken. Uiteindelijk ging ik er toch voor, maar hield het simpel. Voor mijn openingspagina tekende ik een paasei (als ik er geen mag eten dan teken ik ze maar) en gebruikte voor de rest van de pagina's 2 tinten geel. Voor de headers gebruikte ik mijn Artist Deco dual pens. Ik heb nog leuke washi van de Hema voor Pasen, maar ga die enkel gebruiken tijdens de Paasweek zelf en niet voor mijn Monthly pages. 


Gedurende maart zag ik dat mijn habit tracker wel wat mocht geüpdate worden. Heel wat zaken die er in stonden hadden nog te maken met mijn BO-herstelproces (waar ik mijn BuJo oorspronkelijk voor gebruikte) en zijn nu niet meer relevant. Maar omdat april een ontzettend drukke maand beloofd te worden op het hoofd- en bijberoep, werkte ik mijn daily habit tracker wel wat meer uit. Ik werkte met hoofdcategorieën met daaronder de habits.


Naast mijn timetracker-pagina liet ik ruimte voor notities/reflecties. Daar kan ik dan dingen noteren zoals waarom ik op een bepaalde dag maar 6u sliep of waarom ik op maandag geen yoga deed. Verder voegde ik ook een grattitude log toe. Ik noteer normaal dagelijks wel enkele kleine gelukjes op mijn daily page, maar het leek me leuk om ze eens verzameld te zien.

Hoe ziet jullie april-setup er uit? Helemaal in Paasthema of eerder met een lentevibe? Wil je graag een blik werpen in mijn BuJo? Dat kan HIER! Ik maakte speciaal voor jullie een fliptrough video van mijn volledige BuJo.

Liefs,
Miss Pixie

#40dagenbloggen: 28/40
Aantal ingezette skipdagen: 3/6


Reacties

  1. Zo leuk! Clean and simple, das mooi! Ik post morgen ook een kleine flip through ;-) in plaats van een blessings post met woorden!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten