Mijn 3 favoriete posts van andere #40dagenbloggen-deelnemers deze week

Dat die 40 dagen bloggen pareltjes ging voortbrengen, daar twijfelde ik niet aan. Dat die al zo snel zouden verschijnen, was wel een verassing. Maar oh wat heb ik deze week deugd gehad van al het moois dat al geschreven werd. Tijd om enkele van mijn mede-deelnemers in de spotlight te zetten!

 1. Verbeelding - Over Michelangelo, Patreon & creativiteit

  Ik lees zowat alles graag dat Kathleen schrijft, maar deze bleef echt hangen. Ik ben zelf creatief ondernemer in bijberoep en herken zo veel van wat ze zegt.
 2. Big city life - Aan welk van de 7 hoofdzonden maak jij je het meest schuldig?

  Een blogpost in ware Romina-stijl. Ik heb gelachen van begin tot einde. Zo eerlijk en zelfrelativerend. En zo echt. Dat zijn de blogposts die ik het liefst lees.
 3. Hanne Vandersteen - Selfcare: 10 things I do when I feel miserable and can't create anything

  Ik ken Hanne vooral als ondernemer en Etsy-seller, maar daarnaast blogt ze ook in het Engels. Ze schrijft voornamelijk over naaien, maar wil met deze challenge haar blog wat in een andere richting sturen. Ik vond deze post in ieder geval al geweldig <3
Morgen een nieuwe week waarin we verder gaan met bloggen (en ook met suikerdetoxen). We laten het bloggen over bloggen achter ons en gaan aan de slag met enkele van de andere thema's. Ik vind trouwens dat alle deelnemers het tot nu toe al super doen én ik ben superbenieuwd hoe de challenge nog verder zal verlopen. 

Hoe lukt het met jullie uitdagingen tijdens deze vasten?

Liefs,
Miss Pixie

Reacties

 1. Ik ben heel blij dat we dankzij deze challenge weer echt Rominablogposts te lezen krijgen. :-)
  Bij mij gaat het goed, al legt het toch wel wat extra druk. Ik sta voor een heftige werkweek, maar blogde al vier dagen vooruit dus ik kan er vrij gerust aan beginnen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het legt inderdaad wel wat druk he? Ik ga deze week wel ergens eens een cheatday inzetten denk ik.. :p

   Verwijderen
 2. Ik begrijp het niet eigenlijk die veertig dagen bloggen...
  Ook al ben ik niet katholiek, ik weet wel dat de veertig dagen staan om iets LATEN wat je graag doet of eet zoals bv dagenzondervlees. Daarom begrijp ik niet hoe meer bloggen daarin past? Ik hoor het graag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de FB-groep van Meststoffen voor je blog (een cursus) ging het over de vastenperiode en over actie die dan gebeuren zoals inderdaad DZV. Er werd gepraat over een gezamelijk project tijdens deze periode en zo kwamen de 40 dagen bloggen tot stand. Omdat de vasten ook gaat over bezinnen en nadenken over jezelf doen wij dat via blogposts binnen de verschillende thema's die werden afgesproken.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten