Mijn 7 meest gelezen blogposts

Ik blog ondertussen 3,5 jaar. Dat zijn ongeveer 400 blogposts: tutorials, reviews, recepten, persoonlijke verhalen, ... Bijna 400 stuks daarvan dus. En vandaag deel ik met jullie de 7 meest gelezen blogposts.


 1. 2sew4me: portemonnee + gratis patroon

  Deze staat al héél lang op nummer 1 en ik blijf me daar over verbazen. De post dateert van in het begin van mijn blogcarrière. Het is eigenlijk een keisimpel naaipatroontje dat iedere naaister perfect zelf (en waarschijnlijk nog beter) kan tekenen. Maar wel fijn dat mensen er gebruik van maken :)
 2. Een ode aan de liefde voor mijn Bullet Journal :) Met gratis printbare goodies! Niet zo verbaasd dat deze post goed scoort. 3. Dit was de eerste post waarin ik zo persoonlijk over mezelf vertelde. Ik kreeg hier ook zo ontzettend veel mooie en lieve reacties op. Heel trots dat deze op de derde plaats staat!


 4. Cupcakes, Kinder Bueno & Nutella. What's not to like? Ik maakte deze al keivaak en het is echt een toprecept. Al zeg ik het zelf. Jammer dat het hier ook Dagen zonder suiker zijn, anders had ik deze nog eens op het menu gezet. Maar dat zal moeten wachten tot Pasen.
 5. Wat er van onder de naaimachine rolde: een feestelijke June dress mét accessoires
  In september 2015 hertrouwde mijn mama. Ik was getuige en als getuige moet je er natuurlijk ook op je best uitzien. Dus naaide ik mezelf een jurk en maakte enkele bijpassende accessoires. En die outfit viel bij jullie ook in de smaak :)
 6. Simplify your life: DIY planner + gratis weekplanner

  Dit was een post over mijn planner die ik maakte voor ik ooit van Bullet Journaling gehoord had. Ik baseerde me er voor op de leuke Flow Weekly die ik regelmatig kocht. Het lief ontwierp een gratis te downloaden weekplanner die ik nog steeds prachtig vind. 7. Workshop review: King Louie-inspired dress

  Mijn eerste naaiervaring met tricot. En met een heel geslaagd resultaat. Tot op heden een van mijn favoriete jurkjes :) En het herlezen van deze post doet er me aan denken dat ik dringend nog eens een workshop moet volgen bij de Stoffenmadam :)


Conclusie van deze post? Jullie houden van persoonlijke posts, naaisels en freebies ;) Wat is jullie favoriete blogpost van Miss Pixie's Blog? Wat is jouw meest gelezen blogpost? Ben je tevreden met jouw nummer 1 of begrijp je compleet niet hoe die op nummer 1 is geraakt?

Liefs,
Miss Pixie

#40dagenbloggen: 3/40


Reacties

 1. Dit lijstje geeft mooi weer waar jij en je blog voor staan :-). Bij mij staat een dergelijk postje ook op de planning, ik ben benieuwd wat daar zal uitkomen...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten